Loading...

Renate

Aangenaam!
Renate Masselink is geboren op 22 maart 1977 in het dorp Gouderak (nabij Gouda) en zij is opgegroeid in het dorp Ter Aar (nabij Alpen a/d Rijn). In 1995 is zij gaan studeren in Utrecht, eerst een jaar Farmacie en vanaf 1996 is zij begonnen aan de gewenste studie Diergeneeskunde. Uiteraard was het hoofddoel van die tijd om het dierenartsendiploma te behalen, maar er is ook veel tijd geïnvesteerd in een aantal leuke bestuursfuncties en natuurlijk ook in het studentenleven.

Bij volleybalvereniging Arion heeft Renate haar partner gevonden in Michiel en samen zijn zij in 2003 verhuisd naar het mooie Dwingeloo in Drenthe omdat Renate daar aan de slag kon met haar eigen dierenartsenpraktijk. In 2005 zijn Michiel en Renate getrouwd en in 2006, 2008 en 2011 zijn de kinderen Hugo, Femke en Anna geboren. 

Behalve echtgenote, moeder en dierenarts is Renate ook een echte ondernemer, met naast de dierenartsenpraktijk ook nog een tweede bedrijfstak, namelijk de kinderopvang. Het is een grote uitdaging om deze beide bedrijven via goed management te zien groeien en bloeien!

Maar er is nog meer in het leven… Renate heeft een grote passie voor besturen en voor politiek. Er zijn altijd wel een aantal organisaties waar zij zich graag mee bezig houdt, vooral door het uitoefenen van een bestuursfunctie. In deze takken van sport wil zij graag nog verder ontwikkelen en er zijn altijd nieuwe uitdagingen op haar pad.

Zie voor een volledig cv van Renate de onderstaande link.
renate hoofd