Loading...

Documenten

Algemene huurvoorwaarden

Tarieflijst boetes

leeuwin

Renate

Aangenaam!
Renate Masselink is geboren op 22 maart 1977 in het dorp Gouderak (nabij Gouda) en zij is opgegroeid in het dorp Ter Aar (nabij Alpen a/d Rijn). In 1995 is zij gaan studeren in Utrecht, eerst een jaar Farmacie en vanaf 1996 is zij begonnen aan de gewenste studie Diergeneeskunde. Uiteraard was het hoofddoel van die tijd om het dierenartsendiploma te behalen, maar er is ook veel tijd geïnvesteerd in een aantal leuke bestuursfuncties en natuurlijk ook in het studentenleven.

Bij volleybalvereniging Arion heeft Renate haar partner gevonden in Michiel en samen zijn zij in 2003 verhuisd naar het mooie Dwingeloo in Drenthe omdat Renate daar aan de slag kon met haar eigen dierenartsenpraktijk. In 2005 zijn Michiel en Renate getrouwd en in 2006, 2008 en 2011 zijn de kinderen Hugo, Femke en Anna geboren. 

Behalve echtgenote, moeder en dierenarts is Renate ook een echte ondernemer, met naast de dierenartsenpraktijk ook nog een tweede bedrijfstak, namelijk de kinderopvang. Het is een grote uitdaging om deze beide bedrijven via goed management te zien groeien en bloeien!

Maar er is nog meer in het leven… Renate heeft een grote passie voor besturen en voor politiek. Er zijn altijd wel een aantal organisaties waar zij zich graag mee bezig houdt, vooral door het uitoefenen van een bestuursfunctie. In deze takken van sport wil zij graag nog verder ontwikkelen en er zijn altijd nieuwe uitdagingen op haar pad.

Zie voor een volledig cv van Renate de onderstaande link.
renate hoofd

Den Holding

Even voorstellen....
Den Holding is een verzamelnaam voor alle (zakelijke) activiteiten die Renate Masselink bezig houden. Bij het onderdeel portfolio is meer achtergrondinformatie te vinden over deze activiteiten. En waar Den Holding voor staat is hier terug te vinden!
wordle
      [service_item title="Kansen zien en grijpen" img="http://img.drythemes.com/kronos_wp_images/services_icon_04.png"] Iedereen ziet in zijn of haar omgeving wel zaken die anders of zelfs beter zouden kunnen. Renate Masselink heeft dit uiteraard ook en via Den Holding neemt zij deze uitdaging aan en zorgt dat het wordt uitgevoerd! [/service_item] [service_item title="Meer dan ondernemen" img="http://img.drythemes.com/kronos_wp_images/services_icon_02.png"] Er is een verschil tussen ondernemer en ondernemend. Ondernemend zijn betekent dat je tot actie bereid bent. Je blijft niet stil zitten als er iets moet gebeuren, maar gaat meteen aan de slag. En dit is precies wat Den Holding doet! [/service_item] [service_item title="Betrokken" img="http://img.drythemes.com/kronos_wp_images/services_icon_03.png"] Bij Den Holding is er geen sprake van een 'van negen tot vijf'-mentaliteit. De verschillende werkzaamheden kennen allen hun piekmomenten en daluren. De klantvraag bepaalt waar het accent ligt op welk moment van de dag. [/service_item]  

Portfolio

Bekijk het portfolio van Den Holding

  • ALL
  • Dierenarts
  • Entrepreneur
  • Kinderopvang

Contact

Enthousiast? neem contact op!

Neem direct contact op


Gebruik onderstaand formulier om via de mail contact op te nemen.
 

Contactgegevens


Postadres:
Den Holding
Brink 12
7991 CG Dwingeloo

Telefoon: 06-13739800
E-mail: info@denholding.nl
Website: www.denholding.nl